Beste collega’sDoor de jaren heen heeft zwembad construct zijn ervaring en expertise gebruikt om ook op de Belgische markt een topproduct te kunnen aanbieden. Zwembaden, in zo maar even twintig verschillende uitvoeringen!


De combinatie van de verschillende componenten en vooral van de keramische composiet maken van deze monoblock een uiterst betrouwbaar product. Er kan snel en efficiënt mee gewerkt worden en de resultaten zijn verbluffend! Uw klant kijkt er ongetwijfeld naar uit!
U weet dat de zwembadwereld een complexe materie is…


Daarom wil ik het zo eenvoudig mogelijk houden:


Ik sta als exclusief invoerder van de Nautilus zwembaden in de BeNeLux dan ook altijd ter uwer beschikking om alles van meet af aan vlot te laten verlopen. Meer bepaald ben ik stand­by bij het regelen van transport, de eventuele bijstand op de werf met – zo nodig ­ technische info. En natuurlijk ook bij de volledige voorbereiding van het Nautilus­ bad in onze ateliers. Zo nodig hou ik mij afzijdig.

Als professional bent u ongetwijfeld ook op de hoogte van alle mogelijkheden die de markt van de monoblocks u te bieden heeft. Hetgeen dat onze samenwerking zo uniek zal maken is het feit dat ik u condities kan voorleggen waarmee u zich van meet af aan goed zal mee voelen.


Heeft u dus concreet een plan, waar een zwembad in voorzien is, of wenst u nadere informatie over onze producten, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Een eventuele samenwerking met vooraf duidelijke afspraken kan daarna volgen.


In afwachting van uw antwoord: veel creativiteit in uw plannen toegewenst!


Vriendelijke groeten
Bjorn Morren , invoerder Nautilus Zwembaden BeNeLux