AL ONZE OPTIES

Filtratie


Filtratie is een fundamenteel element van uw zwembad. Met een juiste filtratie kunt u profiteren van de beste kwaliteit van uw water gedurende het gehele zwemseizoen.


Wij zorgen voor een eenvoudige bediening en een minimaal aan onderhoud. Een automatisch systeem verlicht het onderhoudswerk van het zwembad. Het systeem zal automatisch de kwaliteit van het water meten en de nodige producten toevoegen.


Raadpleeg onze verkopers voor meer informatie.

Verwarming


De keuze van verwarming van uw zwembad is erg belangrijk. Nieuwe technologie├źn kunnen uw verwarmingsbudget aanzienlijk verminderen.

Onze verkopers zullen u adviseren over de keuze van het verwarmingssysteem dat het beste past bij uw behoeften en uw omgeving.

Hydrojets


Wilt u uw bad omtoveren tot een olympisch zwembad dan is een tegenstroom zwemsysteem ideaal. Uw zwembad wordt getransformeerd in een heus fitness center. U kan ter plaatse blijven zwemmen en dit zolang u zelf wilt.


Dit systeem is zelfs in de kleinste zwembaden binnen ons gamma te plaatsen. Ook de jetsystemen zijn een echte aanrader voor wie zijn vitaliteit wilt herstellen en zijn spieren wilt laten ontspannen.

Afdekking


Zwembaden zijn een plezier maar vaak bevindt het zich op een plaats waar er behoefte is aan veiligheid. Denk maar aan de aanwezigheid van kinderen of huisdieren. Een afsluitsysteem speelt in op deze behoefte.


Niet alleen houden wij rekening met het veiligheidsaspect ook de esthetische normen worden steeds zorgvuldig bekeken. Bekijk samen met ons alle automatische en handmatige systemen. Onze verkopers staan uw graag te woord.

Verlichting


Essentieel voor comfort, is verlichting in uw zwembad. Mis de geneugten van het nachtzwemmen en de warme sfeer van de lange avonden in de zomer niet. Er is een ruime keuze aan verlichting.


Nautilus Zwembaden adviseert u graag over de keuze en de locatie van uw verlichting

Kleuren


Zwembaden van Nautilus zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Zo is uw zwembad volledig aanpasbaar aan zijn omgeving. Zie hieronder de vele mogelijkheden.


Al deze opties zijn ook apart beschikbaar om uw zwembad een extra dimensie te geven. Nautilus Zwembaden voorziet u van technische ondersteuning, expertise en snelle plaatsing. Voor het juiste advies hieromtrent kan u contact opnemen met onze adviseurs.