Nieuws uit AQUANALE, internationale zwembadbeurs in Keulen, Duitsland

Nautilus Zwembaden \\ News Category Innovation

T&A presenteert nieuwe inovatieve zwembadlamellen.

De nieuwe lamellen hebben alle eigenschappen van een duurzame, efficiënte en moderne zwembadafdekking.
Deze solar-lamellen in hoogwaardig polycarbonaat verwarmen niet alleen het zwembad, ze bieden veiligheid, slagvastheid en voorkomen vervuiling door algenvorming.
Dankzij de extrusie van 4 grondstoffen wordt zonlicht selectief doorgelaten. Dit geeft een optimale solarwerking met minimale vervuiling. Bovendien is condensatie nauwelijks zichtbaar.

Deze profielen zijn compatibel met de bestaande AquaTop-lamellen en kunnen daardoor zowel bij nieuwe als op bestaande afdeksystemen worden gebruikt.

De profielen zijn verkrijgbaar zijn in twee kleurvarianten, namelijk “Black Edition” en “Titanium Edition”.
Waterpompen met Inverter Technologie?

Nautilus Zwembaden \\ News Category

Ook Nautilus denkt vooruit door te werken met warmtepompen met Inverter Technologie. Maar wat is dit nu exact en waarom zou je kiezen voor een warmtepomp met deze techniek?


Deze warmtepompen zijn inverter gestuurde systemen, wat betekent dat het warmtepompsysteem haar werking zelfstandig aanpast aan de omstandigheden. U kiest zelf de gewenste temperatuur voor het water en wanneer die bereikt is behoudt het systeem deze door op een laag niveau te opereren, waarbij tevens het energieverbruik op een laag pitje wordt onderhouden.


Mocht de temperatuur verder gaan afwijken van de gewenste waarde, dan zal het systeem automatisch meer capaciteit gaan leveren en op hoogst mogelijk niveau werken.
Dit resulteert in 15% sneller koelen en 50% sneller verwarmen. U merkt niets van schommelingen in temperatuur en geniet constant van een optimaal comfort met minimale energiekosten.


De voordelen even op een rijtje:


1. Comfortabele temperatuur, zelf aanpassend systeem.
3. Snel verwarmen door maximale capaciteit van de compressor te gebruiken.
3. Hoge efficiëntie waardoor laag energieverbruik.
4. Tot 50% energiebesparing, verlenging levensduur van de compressor.
5. Stil systeem voor de omgeving.
6. Brede temperatuurprestatie.


We kunnen met trots zeggen dat ze sinds heden bij Nautilus te te verkrijgen zijn!
Voor extra advies of vragen, neem zeker vrijblijvend contact op.

Pico 450 – dé compacte en moderne monoblock

Nautilus Zwembaden \\ News Category

De zwembadwereld is een wereld die nooit stilstaat. Daarom dragen we bij Nautilus het idee van ‘innoveren‘ hoog in het vaandel! Naast de evolutie in het dagelijkse buitenleven en gebruik in de tuin is het dan ook aan te raden om op die markt verder te denken.


Tegenwoordig zoeken meer en meer mensen rust en ontspanning in eigen tuin. Het is dan ook aan ons om dit te kunnen aanbieden, wetende dat tuinen aanzienlijk kleiner worden en eigenaars geen slaaf meer willen zijn van eigen tuin. Daarom introduceren we jullie graag een zeer klein, compact en moderne monoblock waarin alle comfort mogelijk is: de Pico 450!


Het zwembad is met zijn 450 cm het kleinste lid van de familie van Nautilus, dewelke kan betreden worden langs een zeer toegankelijke trap en uitgerust is met een luxueuze zitbank waar heel de familie op kan vertoeven. De mogelijkheid bestaat ook om het bad uit te breiden met hydrojets en een tegenstroomzweminstallatie om het sportieve karakter mee kleur te geven. Daarnaast is mogelijk een automatisch rolluik te voorzien om de energiekosten te drukken bij het verlies van warmte aan de omgeving.


In het achterhoofd houdend dat deze monoblock vervaardigd is uit de hoogst kwalitatieve keramische grondstoffen en plaatsbaar is in elke tuin, maakt de Pico 450 een zwembad voor iedereen. Bovendien kent dit model een plaatsingstermijn van slechts één werkweek en is het zwemklaar binnen de tien dagen.


Daarom geloven wij bij Nautilus dat de Pico 450 een innoverend product is voor niet alleen de zwembadwereld , maar ook voor particulieren die daar gebruik kunnen van maken.


Voor meer informatie over de Pico 450, klik hier of neem gerust contact op met ons op!

RECENT

Nieuws uit AQUANALE, T&A Innoveert

Nautilus Zwembaden \\ News Category

Waterpompen met Inverter Technologie?

Nautilus Zwembaden \\ News Category

Pico 450 – dé compacte en moderne monoblock

Nautilus Zwembaden \\ News Category